Home / Uncategorized / Gruaja gjoja strips i shtrirë lakuriq për tokë në kishë, urinates në altarin

Gruaja gjoja strips i shtrirë lakuriq për tokë në kishë, urinates në altarin

Një 39-vjeçar të vogla tregtar, Moji Aderibigbe, u shfaq në një Yaba Krerët e magjistraturës ” Gjykata në Lagos të premten pasi ishte akuzuar për nxjerrje të zhveshur dhe derdhje të urinës në altarin e kishës.

Aderibigbe, i cili banon në Pedro Fushën e Lagos ka qenë të akuzuar për fyerje të fesë dhe të çrregullt sjelljes. Policia prokurori, Sgt. Modupe Olaluwoye, tha gjykatës se i pandehuri e ka kryer veprën në eight të mëngjesit më Maj 13, Nr 49, Onabola St., Ladi-lak fushën e Bariga, Lagos.

Olaluwoye tha gjykatës se Z. Francis Osibowale, pastor i Pishtar Fuqinë e Ministrisë, të kapur e të pandehurit, 15-vjeçari i biri vandalising kishës pronës.

“Zoti im, e kur Aderibigbe u tha se pastori e kishte marrë djalin e saj të stacionit, ajo hoqi rrobat e saj brenda ndërtesa e kishës

Vepra, tha ajo, contravened nenet 124 dhe 168 (a) të Ligjeve Penale të Lagos Shtetit, të vitit 2011.

Aderibigbe nuk u deklarua fajtor për akuzat lexoni të saj. Shefi Magistrate, Znj Oluwatoyin Oghere, ka pranuar të pandehurit për liri në shuma të N50,000 me dy garancitë në pëlqen shumë.

Rasti ka qenë i shtyrë deri më 22 Maj për të përmendur.

You may also like:

If you think this post can help someone else.
Please share with a friend using the share button below

Check Also

NYSC zoning

NYSC Batch C 2019 Information updatings | NYSC updatings

NYSC Batch C 2019 Information updatings – NYSC Information The NYSC Batch C 2019 is …